Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
Hanelere ‘Umuteli’ Değmeye Devam Ediyor
04.06.2015 11:15
 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Kaymakamı Ali Akça ve bazı meclis üyeleri ile birlikte Tahtaköprü mahallesinde ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Alinur Aktaş; “Sosyal Belediyeciliğin başlangıç noktası olarak gördüğümüz Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz ile kurulduğu günden itibaren sürekli sosyal yardım hizmetlerimizi arttırmaya, yardım noktasında halkımızın her anında üzerimize düşen vazifeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda başladığımız 65 yaş ve üzeri yaşlılar için hizmete sunduğumuz ev temizliği ve bakım çalışmalarımız kapsamında geçtiğimiz Mart ayında Yeniceköy Mahallemizde 1 ev, bugün ise Tahtaköprü mahallemizde 2 ev olmak üzere toplamda 3 evin tadilat çalışmasını yaparak vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

Aktaş; “Bugün Tahtaköprü’de yaşayan ihtiyaç sahibi 2 ailemizin başvuruları sonucunda ekiplerimiz gerekli incelemeyi gerçekleştirerek, evlerde yapılması gereken eksikleri ve tadilat yapılacak alanları tespit etti. Yapılan çalışmayla bir ailemize sıfırdan prefabrik bir ev diğerine ise mevcut evlerini tamir ederek daha konforlu, daha kullanışlı, yeni birer ev hazırladık” dedi.

 

 

İnegöl Belediyesi ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ortaklaşa düzenlediği çalışmada, ihtiyaç sahibi aileye yaklaşık 25 metrekarelik prefabrik evlerini teslim ettiklerini belirten Aktaş, diğer ihtiyaç sahibi ailenin ise mevcut evinde gerekli onarımı ve tadilatının yapılarak ailenin rahat bir şekilde yaşayabileceği bir ev haline getirdiklerini söyledi.

Aktaş son olarak; “Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara, hayırsever vatandaşlarımıza ben huzurlarınızda teşekkür ediyor, ailelerimizin yeni evlerinde güle güle oturmalarını temenni ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmeyi bir onur, bir şeref addediyor ve her konuda halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu

Diğer Ailemize Ait Görüntüler

Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.