Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
Yeniceköy'de evde bakım...
23.03.2015 14:58
 
Evde bakım hizmeti
Bilindiği üzere evde bakım hususunda Umuteli sosyal yardım işleri müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermeye başladık. Geçtiğimiz gün evde bakım konusunda destek verdiğimiz ailelerden biri olan Yeniceköy mahallesinde ki aileyi belediye başkanımız ve meclis üyelerinden bir kaçı ile ziyaret ettik. Tamamlanan hazırlıklar ile birlikte ailenin de yeni evlerini ilk kez gördüklerinde ki heyecanlarına şahitlik ettik. Oturulmaz durumda olan evin tüm tamir ve tadilat işleri gerçekleştirildikten sonra içinde yaşanır hale getirilen mekan, ailemizin mutluluğuyla resimlere yansıdı.
 
   
 
 
Daha önce merkezimizde dosyası olup, kendisine destek verdiğimiz ailemiz evde bakım için ziyaret edildi. Öncelikle yapılacaklar listelendi ve evin tadilat-tamirat işleri yapıldı. Bahçe düzenlemesi gerçekleştirildi.  Mutfak ve banyo su tesisatları yenilendi. Elektrik tesisatı yenilendi. İç ve dış boya işleri tamamlandı. Banyo, mutfak, wc ve hol fayans yapıldı. Kornişler yenilendi. Daha önce içeride yaşam koşullarına uygun olmayan ortam başta hayırseverlerin desteği ile yaşanılır hale geldi. Mevcutta ki kullanılmaz durumda olan tüm eşyalar çöpe atıldı. Perdeden, mutfak gereçlerine kadar tüm eşyaları yenilendi.
 
 
 
 
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Alinur Aktaş; “Sosyal belediyeciliğin başlangıç noktası olarak gördüğümüz Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz ile kurulduğu günden itibaren sürekli sosyal yardım hizmetlerimizi arttırmaya, yardım noktasında halkımızın her anında üzerine düşen vazifeyi gerçekleştirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda başladığımız 65 yaş ve üzeri yaşlıların ev temizliği ve bakım çalışmalarımız da bu hizmetlerin en yenisidir.” dedi.
Aktaş; “Bugün Yeniceköy Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailemizle birlikteyiz. Ailemize daha önce Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz tarafından çeşitli yardımlar sağlanıyordu. Ancak ailemizin evlerinin de bakıma ve tadilata ihtiyaçları vardı. Dolayısıyla belediyemiz hummalı bir çalışma ile ailemizin evinde elektrik, su tesisatları, mutfak, banyo, lavabo, evin iç, dış boyaları ve bahçe düzenlemesine varana kadar birçok alanda yenileme ve tadilat yaptılar. Ben ailemize evlerinin bu yeni halini güle güle kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.
65 yaş ve üzeri yaşlıların ev temizliği ve bakım hizmetinden faydalanabileceğini belirten Aktaş; “Yardım talep eden vatandaşlarımızın kimlikleriyle Belediyemizin Hizmet Masalarına başvuru yapmaları gerekiyor. dedi.
 
         
 
 
 
       
 
 
Ziyaretin ardından yeni evlerine yerleşen ailemize veda ederken, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, hayırseverlere ve mağaza sahiplerine katkıda bulunan ve bu iyilik harekatına destek olan herkese Umuteli sosyal yardım işleri müdürlüğü olarak teşekkürü borç biliyoruz.
Detaylı bilgi için 777 00 16 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
 

 

Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.