Ben de yardım
etmek istiyorum!
 
HABERLER
 
Umuteli Desteğiyle Yuva Kurdular
20.10.2014 14:44
 
Maden Mahallesi’nden ihtiyaç sahibi iki genç, Umuteli Sosyal Yardım Merkezimizin destekleriyle Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonla evlendi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken; Kaymakam Ali Akça nikah şahitliği yaptı.
Umuteli Sosyal Yardım Merkezimizin desteğiyle düzenlenen düğün organizasyonu Grup Nağme’nin Türk Sanat Müziği eserleri ile başladı. Çiftin çıkışının ardından Turgutalp Camii imamı Emin Topçu, nikah duasını gerçekleştirdi.
DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR
Çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizin pek çok noktasında çeşitli projelerimiz devam ederken, çalışmalarımızda sosyal sorumluluk projelerine de yer veriyoruz. Umuteli Sosyal Yardım Merkezi olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar yaptığımız çeşitli yardımlarla halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Gıda, yakacak, giyim yardımı gibi yardımlarımız, yine dönem dönem eğitime destek kapsamında kırtasiye yardımlarımız oluyor, ayrıca ev hanımlarımıza destek sağlamak için el emeği çarşımız faaliyetlerine devam ediyor” dedi.
“Bizler İnegöl Belediyesi ve Umuteli Sosyal Yardım Merkezi olarak toplu nikâhlar düzenledik, toplu sünnet şölenleri yaptık” diyen Aktaş; “Bugün de Kaymakamlığımızın da desteğiyle yine hayırlı bir iş vesilesiyle birlikteyiz. Kadriye ve Hamit çiftimizin düğünü için toplandık. Çiftimizin başvurusu üzerine her iki ailenin ihtiyaç sahibi olduğu tespit edildi ve gerekli çalışmalar başlatıldı. Hayırseverler vasıtasıyla çeyiz eşyaları ve ihtiyaçlar karşılandı. Kaymakamlığımız 4 bin TL nakit desteğinde bulundu. Yapılan yardımlarla çiftimizin evi düzenlendi, eksikleri tedarik edildi. Düğün için gerekli tüm ihtiyaçlar temin edildi. Başta Kaymakamımız Sayın Ali Akça olmak üzere bu düğünün organizasyonunda emeği geçen sponsorlarımıza, gönüllülerimize teşekkür ediyor, çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum” diye konuştu.
YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Maden Mahallesi muhtarı Mehmet Çuluk ile birlikte çiftin nikah şahitliğini yapan Kaymakam Ali Akça ise şunları söyledi: “Bu akşam burada şahit olduğumuz yaşadığımız olan sadece Kadriye hanımın yada Hamit beyin nikahın yada düğünü değil. Bu akşam burada aynı zamanda İnegöl’ün en güzel yardımlaşma ve dayanışma örneklerinden birine daha şahit oluyoruz. Bana arkadaşların durumu anlatıldığında düğünlerine katılmak arzusunda olduğumu arkadaşlarıma iletmiştim. Sağ olsunlar kendileri beni nikâhlarında nikah şahidi olma onuruyla da şereflendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliği gerçekleştirmesinde başta Belediye Başkanı olmak üzere emeği olan bütün kişi ve kurumlara huzurlarınızda tebriklerimi bildiriyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin temennisiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum”
Çiftin ilk dansını yapması, takı töreni ve eğlence ile program son buldu.
Diğer Haberlerden Başlıklar... Tarih
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM YARDIMLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR 15.09.2023 16:04
EDEBEY FUTBOL TURNUVASININ GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI 30.05.2023 10:48
İNEGÖL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN “SIHHATLER OLSUN” PROJESİ BAŞLATILDI 30.05.2023 10:46
ÖĞRENCİLERE CAN SUYU 24.11.2022 10:04
ADIM ADIM ENGELSİZ ŞEHİR İNEGÖL’E 27.04.2022 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Önceki Sayfaya Döner
Hakkımızda Haberler Yardım Çeşitleri Toplu Yardımlar Çalışma Sistemi Dergimiz İletişim
Umuteli İnegöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.